Košarica
0,00 €

V naši spletni trgovini prodajamo le kakovostnejšo IT opremo priznanih proizvajalcev, kot so HP, DELL, Lenovo ...

Opremo so uporabljali zaposleni na delovnih mestih v večjih organizacijah, kot so Lufthansa, Lloyd, Hans Grohe, BMW, Mercedes..., kjer interna pravila največkrat zapovedujejo periodično menjavo celotne računalniške opreme v določenem času (po dveh ali treh letih uporabe). Gre za računalniško opremo kvalitetnejše POSLOVNE linije, zato je število okvar majhno, življenjska doba pa daljša. Vsi računalniki so pred prodajo testirani in le tisti, ki so brezhibni, nadaljujejo svojo pot k novemu lastniku.

Dejstvo je, da proizvajalci strojne opreme izdelujejo različno kakovostno opremo, ki se največkrat deli na široko-potrošno consumer linijo (= računalniki, ki so največkrat na voljo v trgovinah in so cenejši) ter POSLOVNO linijo - business line (= dražji računalniki, boljši materiali, kakovostnejše komponente, daljša življenjska doba).

Za tak način izdelave IT opreme se proizvajalci odločijo zato, da lahko cenovno ugodijo čim širšemu krogu kupcev, a zato morajo vgraditi manj kvalitetne komponente in uporabiti cenejše materiale.

Kupci POSLOVNE linije računalniške opreme so v večini podjetja, ki izračunajo, da je ceneje kupiti kakovostnejšo in dražjo opremo, saj le-ta bolje služi procesu v podjetju, se manj kvari, z njo je manj težav, tako pa lahko poslovni proces nemoteno teče in prideluje denar.

POSLOVNI računalniki so najvišje kakovosti, izdelani za stabilno delovanje (24 ur dnevno, 7 dni tedensko) in različne pogoje dela na terenu.

Ohišja so močnejša, okrepljena s kovinskimi vlakni (magnezij ali aluminij), a so tudi tanka in privlačna na pogled.

Hladilni sistem je učinkovitejši, baterije zdržijo dlje, zasloni ne-bleščeči in kakovostnejši.

Pričakovana življenjska doba POSLOVNIH prenosnikov je 3-krat daljša kot pri široko-potrošnih. Pogostost reklamacij v primerjavi s široko-potrošnimi je nižja kar za faktor 10!

Nova oprema poslovne linije v povprečju stane vsaj 3-krat več od široko-potrošne, ima 3-letno garancijo in le redko zaide na trgovske police.

Osnovna razlika med POSLOVNIMI in široko-potrošnimi računalniki je v kakovosti uporabljenih materialov in sestavnih elementov.

Nakup RABLJENEGA POSLOVNEGA računalnika pri nas je za kupca optimalna izbira, saj za ugodno ceno dobite POSLOVNO kakovost opreme, na katero nudimo GARANCIJO, hkrati pa lahko pričakujete še cca. 4-6 let stabilnega delovanja brez večjih težav.

Tudi sami uporabljamo RABLJENE POSLOVNE računalnike in z njimi nimamo nobenih težav. Nakup priporočamo!