Košarica
0,00 €

Ko pomislimo na nakup RABLJENE računalniške opreme imamo najprej v mislih kup negativnih občutkov. Ti so največkrat asociacije na nakup rabljenega avtomobila, kjer smo morda sami (ali pa naši prijatelji) naleteli na obilico težav, skrite napake, drugačna pričakovanja itd.

PRI NAS NI TAKO!

BRAND NAME
Prodajamo le opremo POSLOVNE linije priznanih blagovnih znamk (HP, DELL, LENOVO ...), ki je namenjena poslovnim uporabnikom in je zato kakovostnejša, ima veliko manj sistemskih napak, računalniki delujejo tiho in stabilno, tudi originalni servisi in nadomestni deli so pogosti.

OHRANJENOST
Vsak kos opreme je skrbno in temeljito pregledan ter stestiran. Pri testiranju, čiščenju in pri pregledu vsakega kosa opreme posebej smo izjemno sistematični. Fizična ohranjenost opreme ima zelo velik pomen. Samo računalniki, ki dosegajo naše visoke standarde kakovosti in izgleda, gredo v prodajo.

IZVOR
Izvor IT opreme je znan: oprema je bila v uporabi v velikih podjetjih, kot so Lufthansa, Lloyd, Hans Grohe, BMW, Mercedes itd. Gre za izključno kakovostnejšo POSLOVNO linijo opreme priznanih blagovnih znamk, kot so HP, DELL, LENOVO itd.

FIZIČNI IZGLED OPREME
Rabljeno IT opremo smo razporedili v tri razrede:

A++

V ta razred uvrščamo obnovljene prenosnike, ki so po ohranjenosti skoraj enaki kot novi. To so re-used prenosniki POSLOVNE linije, ki so bili v obnovitvenem postopku, imajo 100% brezhiben izgled in so brez praske na ohišju in na ekranu. Tipkovnice so slovenske tiskane (ne gravirane, ne nalepke), ekrani so še zaščiteni s folijo, SSD diski so novi in s proizvajalčevo garancijo.

A

V ta razred uvrščamo računalnike, ki so tehnično brezhibni, ohišja imajo drobne sledi uporabe (ni poškodb, udarcev, odrgnin ali podobno), oprema je očiščena, posesana, spihana in se ne pregreva, zasloni so brez prask, odrgnin, madežev in anomalij, baterije so testirane in zagotavljajo 2,5h ure uporabe, imajo 1 letno garancijo.

A-

V ta razred uvrščamo računalnike z manjšimi praskami na zaslonih prenosnikov, tiste z manjšimi madeži na zaslonih, kakšno razpoko na ohišju in podobno. Gre za lepotne napake, ki ne vplivajo na uporabnost in brezhibno delovanje same opreme. Veliko ljudi sploh ne bi opazili teh napak, zato jih raje izpostavimo in zato znižamo ceno.

GARANCIJA
Verjamemo, da nam že zaupate, a kljub temu naj izpostavimo tudi dejstvo, da ima VSA NAŠA RABLJENA IT OPREMA GARANCIJO.